REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

diumenge, 18 de juliol del 2010

Com liar-la a l'acampada (I)

YEAH!

Ja som a caseta, casi sans i estalvis després de quatre dies fent el gambot per Montblanc!!!

 Foto: Extasiats després del concert de l'Acampada.

Intetarem resumir-vos una miqueta les gilipollades que vam estar fent per aquest bell poblet i recopilant fotos i vídeos del que vam anar fent.

Sobretot, podríem definir la nostra estada a Montblanc amb una paraula: SPAM!!! Persona que ens trobàvem, persona a qui li encolomavem una pegatina o una maqueta o li parlavem del concert que faríem o promocionavem les nostres aptituds amoroso-sexuals. I si eren xiquetes, millor que millor, tu... Vam empaperar polyclins, tendes, escots, culs, vam aconseguir que la maqueta sonés per la megafonia de la zona d'acampada... Fins i tot li vam endinyar una maqueta al Lluís Gavaldà d'Els Pets. Lluís, si llegeixes això i has sentit la maqueta, manifesta't!

Properament us explicarem què tal va anar el concert "oficial" que hi anàvem a fer com a guanyadors del Musicamp. I diem "oficial" perquè vam fer més concerts aquells dies, ja us explicarem... De moment, us avançem dues coses: una, que no vam guanyar (què esperàveu???), i dos, que la vam liar com sempre (repetim: què esperàveu???)!!! En pic tinguem algun vídeo actualitzem!

Per cert, dues cosetes: la primera, recordar-vos que no parem i que divendres que ve, dia 23, a la nit, toquem a caseta, a la bella Tarragona, a l'avinguda Maria Cristina. Us informarem de l'hora aquesta setmana. I la segona cosa és que al concurs de bandes de l'Acampada vam conèixer i ens vam fer molt colegues amb els representants de la zona de valència, els heavys Enderrocks, dels que us recomanem la seva música si us mola el Metal ben bes, cagunlou!!! Des d'aquí una abraçada per ells, que ens ho vam passar de puta mare durant els concerts i liant-la màxim després!!! I que segur que no serà la última vegada que compartim escenari YEAH!!!

Seguirem informant!

Sexys!!!

2 comentaris: