REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

dijous, 22 de juliol del 2010

Propera parada: Tarragona, Avinguda Maria Cristina!

Abans de continuar amb el nostre particular manual de com liar-la a l'Acampada, volem recordar-vos que DEMÀ TENIM UN ALTRE CONCERT!!!

Aquest cop tornem a ser a caseta, a Tarragona (estem molt contents de tocar cada cop més a prop de casa! És que ens estem fent grans, i així quan acabi el concert una aigueta natural i cap a casa a fer veure que llegim un llibre de Chomsky i a fer nonetes...)! Serà a l'avinguda Reina Maria Cristina per les festes d'aquell barri (si no sabeu on és, clickeu AQUÍ. Aquesta serà la zona aproximada del concert).

Tocarem amb el grup la Facrtoría del Ritmo, i ells obriràn la nit cap a les 12 de la nit (així, per molt que diem divendres 23, tèncincament el concert és dissabte 24 jeje) i naltros tocarem una horeta més tard, cap a la una de la matinada.

Esperem que us passeu pel concert perquè la cosa promet: no tenim hora fixa d'acabar, així que podem allargar una mica més el concert del que estem acostumats. Qui sap? Potser recuperem algun tema antic o estrenem algun tema...

 Foto: Quatre mascles molt ben plantats que ens vam trobar a l'Acampada Jove

Per cert, com veureu a sota d'aquesta entrada al blog, apart de comentar, ara podeu votar els texts (ja veieu que les opcions de vot són completament serioses i de bon gust), compartir-los vía Facebook o Twitter, fer alguna cosa amb el mail... Estem mirant la opció de tenir relacions carnals amb ells, però de moment la gent de blogger encara està desenvolupant aquesta aplicació.

Lo dicho: la matinada de divendres a dissabte, a la una a l'avinguda Reina Maria cristina, AMNEA en concert liant-la parda i despertant als veïns, COM HA DE SER!!!

SEXYS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada