REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

diumenge, 22 d’agost del 2010

Los cuatro fantásticos!

Yeah!

Divendres passat es va fer el ja tradicional Festival AMT, aquest cop a la Tabacalera. O casi casi... Al final va ser darrera, a l'Avinguda Vidal i Barraquer, perquè a la Tabacalera ja han començat les obres per la Capsa Jove (PER FI HOSTIA!).

Total, que va ser un festivalassu, tant per la qualitat del cartell (per cert, les bandes de Tgn no tenim res a envejar a les de fora, comprovadíssim!) com per la gran assisència de gent, el so i el timing!

Alguns amniòtics vam estar per allà durant la nit veient els colegues dels altres grups, i fins i tot vam estar de birres amb ells. Sinó, veieu la foto que l'Uri es va fer amb en Roger Conesa (Roger Benet i els Oximorònics), en Chus Cano (Z30) i en Joan Calaf (La Perra Gorda i Noumen). Són, com va definir molt bé la Maria, que va fer la foto, els "cuatro fantásticos". I en Roger va filar més prim per Facebook:

"A veure...jo seria "La torxa humana", perquè aquell dia si em posaves un encenedor a prop de la gola, potser m'hagués encès...el chus seria "Mister Fantàstic" per com estira la cama, el Joan...seria "La Cosa" perquè està molt fort...així  que... Josep Oriol... et toca ser "La Dona Tempesta" o "La dona invisible"!"

I com que "La dona invisible" és la Maria (perquè fa la foto), l'Uri es queda amb "La dona tempesta". A més quadra, perqupe està bufant!!! BRUTAL!!!


Gran nit!!! 

Una abraçada a tots els grups que vau participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada