REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

dissabte, 31 de juliol del 2010

Bye-bye DO

Nens i nenes sexys, aquest any tampoc ha estat possible. No hem estat sel·leccionats pel DO Tarragona '10. Què hi farem, el que hi vam presentar no devia ser suficient bo i innovador...

Si voleu veure els grups que han guanyat, clickeu AQUÍ. Els més votats han estat els Transitor Arkestra, una banda de música psicodèlica i experimental que molen bastant! I entre els sel·leccionats trobem Roger Benet i els Oximorònics, Main Road, DeBlassis (que van tocar amb naltros al Musicamp! Mira, un concurso pa tí y uno pa mí juas!!!) i el nou projecte del Gerard Moreno, Loading... Please Wait. Felicitats i sort a tots!

Pel que fa al nostre futur inmediat, de moment el projecte que vam presentar al DO encara seguirà mig a l'ombra, gestant-se ben a poc a poc i bona lletra. Per altra banda, ara ens reclourem a composar i revisar caçons pel directe i i estem plantejant-nos sèriament la possibilitat de fer un set de concert acústic i en petit format per tocar pels baretos a l'hivern... Us mantindrem informats per aquí!

Us deixem amb un tema dels grans Platero y tú, "Por mí". Que per molt que s'empenyin en voler-nos fer caure, seguirem fent soroll i RnR!!!

4 comentaris:

  1. Esteu fatal! tios!
    És nota que ja no sou sexys!
    I recordeu que la gelosia mal portada, ara que ja sou calvos, us farà úlceres!

    ResponElimina
  2. Jo opino que CACA!

    (Com mola ser Anònim, eh, Anònim?)

    ResponElimina
  3. Totalment d´acord!
    Aquest blog no es mereix cap altra opinió!
    Eh? anònim?

    ResponElimina
  4. Però... quin anònim? El primer, el segon, tu mateix o aquest quart? Quin merder, els hi haurem de dir a les nostres mamas que es pensin millor els nostres noms abans de posar-los...

    ResponElimina