REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

dimarts, 12 d’abril del 2011

QUE VÉNEN ELS INDIES!!!

YEAH!!!

Després de fer un concert curt però amb la potència al 100%, tenim poc temps per recuperar-nos, ja que aquest divendres tornem a la carretera, tot i que no anem molt lluny: toquem a Tarragona, a Les Golfes Club (C/ Pau del Protectorat, 5), a les deu de la nit.

Però aquest no és un concert qualsevol, ja que tocarem amb una de les bandes catalanes que més admirem: The Gruixut's. Pels que no conegueu aquesta banda, és com si agaféssiu The Hives i The Hellacopters, els poséssiu en una batedora junt amb Iggy & The Stooges o Gluecifer i els fotéssiu a mil revolucions amb l'electricitat proporcionada per Chuck Berry i Jerry Lee Lewis. Més o menys, és la idea que tenim de la seva música. Rock'n'Roll en estat pur, sense complexes i molt de sentit de l'humor. Ja fa anys que els coneixem, des de l'any que van arrassar en diversos concursos (entre ells el Sona9), i és per naltros tot un honor poder tocar amb ells. I més quan serà el concert oficial de presentació del seu nou disc, "Que Vénen els Indies".

A més, estem preparant alguna col·laboració, tant nostra amb ells com d'ells amb naltros...

I, a sobre, toquem a casa nostra i en un local com Les Golfes Club, que per qui no ho recordi, és l'antiga Cova Jazz, on vam tocar bastants cops quan començàvem com a banda.

Serà un concert MEMORABLE!!!

Us deixem amb el cartell d'abril de la sala:


Seguirem informant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada