REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

diumenge, 3 de juliol del 2011

El futur d'Amnea (una espècie de futur)

Parafrasejant un temazo de Very Pomelo, amniòtics i amniòtiques, hem de parlar: us hem de donar una trista notícia...

L'Albert Dols, Tuky pels amics, marxarà al País Basc des de setmembre i, de moment, durant un curs escolar. Poder passar una temporada a Euskadi sempre ha estat un dels seus somnis, i per tant ens alegrem molt que per fi ho pugui fer, i més si alhora pot dedicar-se a allò que ha estudiat: ser professor de català.

Però tot té la seva part negativa, i és que la marxa del nostre bateria significa que Amnea farem una aturada en tot allò que hem fet fins ara. Podríem agafar un altre bateria? És complicat. Amnea, des que ens vam estabilitzar com a banda, sempre hem estat els mateixos, i la nostra proposta musical és fer Rock i divertir-nos els quatre. Així, preferim esperar a que el Tuky torni (o, qui sap, potser fer alguna escapada a Euskadi per fer alguns bolos) i, si així ho decidim quan estiguem de nou tots a Tarragona, reempendre la feina i seguir liant-la per on ens vulguin!

Aviat us informarem de la data de l´últim concert abans de que marxi en Tuky. I és que no podíem deixar-lo marxar sense fer una festassa monumental abans!!!

Paral·lelament, la resta de la banda no estem de braços creuats... Però això ja és un altre tema, que va molt més enllà del que ha estat Amnea fins ara... És una pena molt gran que el Tuky no hi pugui ser ara que el projecte està a punt de sortir a la llum (ha currat com un més durant el llarg proscés de gestació daquest...), però el que estem preparant, en certa manera, ja no és Amnea, va molt més enllà. I després d'aquesta mini-preview, no us direm rs més. Ho sabreu tot al seu temps...

Fins aviat, Tuky, aquest temazo va per tu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada