REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Projecte 33: web, canvi de nom i entrades a la venda

Com ja us vam explicar al post anterior, els membres d'Amnea que quedem per aquí estem ficats fins al coll en els preparatius per l'estrena d'una Òpera Rock que portem gairebé tres anys preparant: El Projecte 33. En ell no només hi estem naltros, sinó també alguns músics més, un grup vocal i fins i tot un grup de teatre. També us vam dir que teníem un grup de facebook... però ara a més l'espectacé ha creat una web pròpia, a la que podeu accedir clickant aquí!

Sí, ja sabem que al post anterior vam dir que era el Projecte 32, i no ens hem equivocat: hem hagut de canviar-ne el nom. Si voleu saber el perquè d'aquest canvi, podeu llegir la justificació que es va publicar fa uns dies a la web del Projecte 33 aquí. Només us direm que la causa del canvi és ben trista: una nova mort a causa de la violència de gènere.


Finalment, us volem anunciar que les entrades per l'estrena (recordeu: divendres 25 de novembre a les 21:30h al Teatre Metropol de Tarragona) ja estan ala venda! Tenen un preu de 10 euros i els beneficis que traguem d'aquestes seran donats a una associació d'ajuda a persones que pateixin o hagin patit situacions de violència de gènere. Ja us vam dir que l'estrena es feia el Dia Internacional en contra de la Violència vers les Dones, i ens va semblar que no podíem fer altra cosa que donar el que guanyem a una gent que treballa per ajudar a qui pateix el que naltros exposem a l'espectacle. A la web del Projecte 33 també s'explica com comprar les entrades.

A partir d'ara, en principi, totes les informacions que surtin de l'espectacle s'aniran publicant a la web del Projecte 33, així que és possible que aquest web-blog torni a caure en letàrgia, com ja ha passat varis cops des que va néixer...

Esperem veure-us a tots al Metropol el 25 de novembre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada