REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

dijous, 13 d’octubre del 2011

Nova aventura: el Projecte 32

Hola de nou!

Com ja us vam dir en els últims posts, Amnea hem parat la nostra activitat per dues raons: la primera, que l'Albert "Tuky" Dols ha marxat a treballar a Donosti, i la segona, que la resta de membres de la banda estàvem fotuts en un projecte que neix d'Amnea però que ha sobrepassat el grup. Bé, el cas és que per fi podem avançar-vos coses sobre això: els que ens seguiu a Twitter i a Facebook ja n'heu anat tenint notícies, però calia actualitzar també aquest inútil però amb un punt romàntic web-blog. 

Es tracta del Projecte 32, una Òpera Rock que portem gairebé tres anys desenvolupant i que no serà només un concert, sinó un espectacle pluridisciplinar que combinarà teatre, dansa i projeccions al servei de la història que explicarem amb les cançons. Només us avançem que estem movent un equip d'unes 25 persones entre músics, cantants, actors i tècnics, associats amb un equip de videoprojeccions, un director de dansa i una companyia de teatre, el Laboratori Teatral Patates Amb Suc. Així, compendreu que, tot i que la idea original sorgeix del grup, el resultant sobrepassa el que ha estat Amnea fins ara i per això la banda, com a grup de Rock sense més pretensions, queda aparcada de moment en pro d'un gran espectacle compromès i (esperem) amb projecció.

A més, estem molt contents de poder anunciar que, després de tant de temps, per fi hi ha llum al final del túnel: ja tenim lloc, dia i hora d'estrena! Serà al Teatre Metropol de Tarragona el proper 25 de novembre a les 21:30h.

Aviat tindrem més informació sobre aquest espectacle a la web que estem preparant. Mentrestant, us recomanem que poseu un "m'agrada" com un temple a la seva pàgina de facebook, des d'on se us informarà de totes les novetats i informacions respecte a l'espectacle.

Us deixem amb la primera imatge oficial del Projecte 32 i una sinopsi de l'argument i el concepte.


El Projecte 32 és una Òpera Rock que combina música, poesia visual i videoprojeccions.

La història narra exposa un possible cas de violència de gènere que acaba amb la mort del maltractador en mans del seu propi fill. Arran d’aquest fet traumàtic, l’obra pretén endinsar-se en els processos mentals del fill i en la seva ambivalència d’emocions i sentiments, extrapolant aquesta situació concreta a una reflexió global que busca els matisos morals de la violència i el crim i els punts grisos de les situacions de violència de gènere, que sovint són oblidats per la societat i els mitjans.

Més enllà de l’argument, el Projecte 32 ha volgut crear un llenguatge propi posat al servei de la música mitjançant la fusió de disciplines (teatre, dansa contemporània, performance, videoprojeccions…). Així, l’acció física, el ball i la pura suggestió d’imatges visuals són materialitzacions del que sona i es narra en les cançons, maximitzant així la recepció musical. Per la seva banda, les cançons neixen de tot tipus d’estils (Rock, Psicodèlia, Pop, Gospel, Metal, Blues, Folk, Bossa Nova…) i de referents metamusicals, buscant l’expressió sonora més adient per cada fragment i sentiment de la història i alhora creant diverses capes de recepció i interpretació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada