REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

diumenge, 25 de juliol del 2010

Com liar-la a l'Acampada (II)

Yeah!!!

Acabats els concerts de Juliol i sense previsió per fer-ne a l'Agost (ja ens anirà bé, prepararem costes noves...) seguim endavant amb la nostra crònica del que va donar de sí el nostre pas per l'Acampada Jove 2010!!!

Avui no us donarem molt la chapa, simplement us penjarem el vídeo que va fer en Jordi Sugranyes de Stockdeso TV dels concerts del Concurs de música jove de l'Acampada. A partir del minut 2:05 estem naltros donant-ho tot.

Alguns detalls significatius del vídeo i l'actuació:

1- A l'Eternitat dura un instant, fixeu-vos que l'Uri porta la Fender del Rom i que aquest està fent l'imbècil per l'escenari amb una càmera. Bàsicament, això es deu a que l'amplificador de l'Uri es va declara en vaga total al principi del concert (cosa que, per cert, va tornar a passar al concert de divendres a l'Avinguda Maria Cristina. Deu ser que a l'ampli no li mola que toquem Vampir...).

2- A Funkycidi, no sona el wah-wah! I perquè? Doncs perquè després dels problemes amb l'ampli, resulta que els pedals de l'Uri tampoc volíen funcionar! Res, que al final vam endollar l'ampli directament a la guitarra (estil "de tota la vida") i vam tirar milles, que només teníem 20 nimuts de concert, cony!!!

3- Fixeu-vos en les fans que escolten entusiasmades el concert: la que porta una samarreta de l'anada d'olla és la Sònia, la germana de l'Uri. PORTA UNA VOLL DAMM!!! Aiii, els petits es fan grans, tu... Papa i mama de l'Uri i la Sònia, us hem de dir que la cervesa era d'atrezzo, li vam donar naltros i en realitat té suc de poma a l'interior.

Per cert, us recomanem que escolteu tant el grup que ens va precedir, Enderrocks, com el que ve darrera nostre, The Sanjays. Ens vam fer coleguites tots tres. Clar, érem casi els tres únics grups de rock entre tant d'ska... Dios nos cría y nosotros nos juntamos.

A gaudir del vídeo!!!


Per cert, hem activat una coseta nova a la web: a la part de baix dels comentaris, apart d'opinar com sempre,  podeu twittejar, facebookejar, enviar per mail, etc., els nostres posts. I una cosa millor encara: podeu votar el que escrivim! Aviam quina opció guanya cada cop...

Salut i RnR!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada