REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

dimarts, 30 d’agost del 2011

Propera parada i parem: Divendres 2 de setembre, Parc del Pinaret (Cambrils)

Amniòtics i amniòtiques, aneu fent un lloc per naltros aquest divendres al vespre, perquè seràl'últim cop que ens podreu veure en directe en un quant temps!

Com ja us vam dir fa unes setmanes, el Tuky ha tingut l'oportunitat de marxar a treballar al País Basc com a mínim fins al juny, així que hem decidit deixar Amnea en letàrgia durant aquest temps, ja que preferim esperar a tornar ser els quatre si volem continuar que agafar un nou bateria (més info al link de dalt).

Bé, la qüestió és que no volíem que el Tuky marxés sense abans liar-la una mica, així que hem fet dues coses abans: la primera és un darrer concert, i hem trobat una molt bona data: serà aquest divendres, dia 2 de setembre, al Parc del Pinaret de Cambrils a les 23h. Però perquè és una molt bona data? Doncs perquè estarem de celebració, ja que els amics de Toquem Fusta presenten el seu primer disc, "Ara és l'hora"! Amb ells i amb el grup de batucada Batukats del Bolet celebrarem això i, perquè no, que naltros deixem de donar pel cul durant un temps!


Però no volíem fer un concert i prou, i els Toquem Fusta ens van fer enveja amb el tema del disc, així que fa un parell de setmanes ens vam tancar als estudis 6db de Constantí i vam gravar la majoria de cançons que estem fent ara en directe en directe. No, no ens hem equivocat posant-ho dos cops, sinó que vam gravar tots els intruments en directe, tots quatre alhora, tal com raja. Volíem captar el que som en directe, amb tots la nostra potència i els nostres errors. I creiem que ho hem aconseguit. Si voleu comprovar-ho, divendres estarà disponible al concert a un preu que encara no hem decidit, però ens debatim entre un euro, dos euros o cinc-cents seixanta-sis mil tres-cents dotze euros. Ja vorem. El disc es dirà "Lleig, Brut i en Directe" i contindrà onze cançons.

Ja ho sabeu, si voleu festa brutal (l'assegurem, naltros ho donarem tot com sempre, i potser un pèl més tractant-se del nostre últim concert, com a mínim en un anyet), els nou discs d'Amnea i Toquem Fusta, ens veiem divendres a les 23h al Parc del Pinaret de Cambrils!

Salut i RnR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada