REPRODUCTOR (us podeu descarregar els temes clickant a "download")


Band website design
Quantcast

dijous, 1 de setembre del 2011

Amnea. Lleig, brut i en directe

Com us va dir al post anterior, demà fem el nostre últim concert abans d'aturar indefinidament el que hem estat fent fins ara. Però també us vam avançar que no volíem que el Tuky marxés sense més, així que vam decidir gravar un disc (sí, per fi més de cinc o sis temes!) amb ell abans. 

Però no volíem tancar-nos en un estudi a gravar tots per separat, amb la claqueta, fins que tot quedés tècnicament perfecte i sense errors. Perquè no som així. Els que ens conegueu sabreu que som un grup guarro, que s'equivoca, que desafina, però que alhora (no tenim àvia) ho dóna tot en directe i té una potència que, malauradament, mai hem pogut transmetre en les nostres maquetes.

Així que vam decidir gravar com si estiguéssim en el nostre espai natural: l'escenari. Per això ens vam tancar  tots quatre un cap de setmana als estudis 6db de Constantí amb el nostre bon amic Bernat Mateu i vam gravar en directe, tal com raja, la majoria de temes que estem fent actualment amb Amnea. El resultat? Un disc amb anades de tempo, errors, desafinades, cru i potent. I estem molt contents amb el resultat, perquè és el que més s'acosta al nostre directe que hem gravat mai.

El nom del disc se'ns va ocórrer sentint les més de cinc hores de material que teníem: i és que sona "Lleig, brut i en directe".

Esperant que vingueu tots a veure el nostre últim concert (recordem::demà a les 23h al Parc del Pinaret de Cambrils), us deixem amb la portada del disc (artwork gentilesa de l'Uri i d'en Marc Volpini), la llista de cançons que hi hem inclòs i un avançament del mateix: la nova versió del tema "Rei de Copes", que podeu escoltar i descarregar-vos al reproductor de més amunt.

Fins demà, salut i RnR!

Tracklist
Rei de Copes
Vampir
La Timba
Membre del teu Paradís
T'estimo (o mai et fïis dels títols)
Princesa
Funkycidi
L'Eternitat dura un Instant
Déu Màquina
La Carretera
Noies Cul-Gros (Queen cover)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada